Az első kiadás utolsó köteteinek ára 2.200 Ft!

Fontos információk:

A Számviteli képeskönyv első kiadásának utolsó köteteit kiárusítjuk. A példányok kötése meglazult, a lapok azonban kifogástalanok, tanulásra továbbra is alkalmasak. A könyvek ára a másodosztályú nyomdai minőség következtében 2200 Ft.

A számvitelkönyv kiszállítása futárszolgálat útján, utánvéttel vagy postai úton, az áruellenérték előre átutalásával történik. Szállítási határidő  6 munkanap. Személyes átvételre is van lehetőség az Ügyfélszolgálatnál, a 1142 Budapest, Szőnyi út. 33/a címen.

Egy kötet rendelése esetén a futár útján, utánvéttel történő kézbesítés díja 3600 Ft, a postai úton előre átutalással történő szállítás költsége 800 Ft. A több kötet rendelése esetén érvényes szállítási díjak a kosárba helyezés során kerülnek kiszámításra. Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót. A Megrendelés a könyv árának és - amennyiben kiszállítási díj esedékes - a választott szállítási díj értékének összegét kitevő fizetési kötelezettséget von maga után. A további szerződéses feltételek részletezése itt tekinthető meg: Szerződéses feltételek.

A Számviteli képeskönyv megrendelése